Temperament en temperatuur naar ongekende hoogten

De Rossumburcht stroomde zondagavond al weer vroeg. Het was nog geen half negen toen de hal al weer vol zat met enthousiaste feestvierders. De Rossum DJ’s brachten hen ook al snel in de juiste stemming met flitsende muziek. Toen de doorluchtige hoogheden en hun gevolg de zaal betraden, moesten zij zich al een weg banen door de vrolijke massa.

En die massa maakte er een waar spektakelstuk van. Niets was de jongeren te dol. Ze sprongen. Ze zongen. Ze schreeuwden. Maar voor de meesten was het mooiste moment het optreden van de Vengaboys. De toch al hoge temperaturen gingen nog verder de lucht in. ‘Boom Boom Boom’, ‘We’re going to Ibiza’ en al hun andere kaskrakers knalden door de hal en zorgden voor ongekend enthousiasme. Het was – zelfs voor de jongeren – in alle opzichten een feest der herkenning.

140302 zoav

Voorts mochten we een gastvereniging verwelkomen: De Weergodden uit De Bilt/Bilthoven. Zij brachten een bezoek aan het apres skifeest. We mogen ook zeker niet vergeten te melden dat Prins Erik I op het eind van de avond nog een geweldige show gaf op het podium.

Voor wie het allemaal nog niet genoeg is geweest, maandag zendt TV Gelderland een kort item uit over de zondagavond bij De Rossumdaerpers. Het zit in het carnavalsprogramma dat vanaf 18.20 uur wordt uitgezonden en daarna elk uur wordt herhaald.