Rossumdaerpers genieten na van mooie oktoberfeesten

Carnavalsvereniging De Rossumdaerpers geniet momenteel na van mooie oktoberfeesten in Vaassen. Zeker de Grote Oktoberfeest Feestavond op zaterdag zorgde voor een goed gemoed bij de club. Maar de tevreden gezichten van het publiek tijdens alle dagen gaf de club het gemoed dat alle inspanningen hebben geleid tot gelukkige mensen. En daar is het De Rossumdaerpers om te doen.131013 oktoberfeest

De Grote Oktoberfeest Feestavond vormde een heerlijke afsluiting van vier dagen vol gezelligheid, waarin de carnavalsvereniging verantwoordelijk was voor dat onderdeel en voor Rossumbeats. Verder faciliteerde zij het Vogelschieten van het Sint Maartengilde uit Epe. Tevens waren de carnavallisten gastheren en –vrouwen bij de vele andere activiteiten die afgelopen week hebben plaats gehad in de weer tot feesttent omgebouwde sporthal van dorpscentrum De Wieken.
Vooral de zaterdagavond leidde tot tevredenheid. Voor een uitstekend gevulde zaal schitterden de artiesten waarbij Back4More werd afgewisseld door eerst het duo Knotsgek, dat opnames maakte voor de videoclip van het nieuwe nummer van het duo. Rein Mercha bracht vele in vervoering. Niet voor niets waren vele mensen bij wijze van spreken niet 'voor het podium weg te slaan', zo intens volgden zij zijn show. De klapper was echter zonder enige twijfel Roy Raymonds. Het was ongekend welke energie uitging van deze zanger die natuurlijk begon met zijn 'Ik heb een knalrooie rubberboot'. Het leek wel alsof hij het hele optreden de honderd meter sprint bleef lopen, zo actief was zijn act, waar het publiek uit volle borst met meeschreeuwde.

131013 oktoberfeest2

Met deze avond kwam een eind aan de oktoberfeesten, waarop De Rossumdaerpers niet alleen de feestavond verzorgden, maar ook het vogelschieten faciliteerden en stonden voor een gezellig Rossumbeats. Voorzitter Jan van Bussel keek daar met tevredenheid op terug. ,,De sfeer was goed en op vrijdag hebben de dj's er niet alleen een mooie show van gemaakt, maar het licht was ook perfect. Op de zaterdag kon iedereen genieten van uitstekende artiesten. Back4More, Rein Mercha, Knotsgek en Roy Raymonds hebben het uitstekend gedaan. Een compliment voor hen."

Tags: Carnaval, Artiesten