Bezoekers Grote Oktoberfeest Feestavond op tv

De kans bestaat dat bezoekers van de grote Oktoberfeest Feestavond zich binnenkort terug kunnen zien op tv, want het duo KnotsGek komt op zaterdag 12 oktober naar dorpscentrum De Wieken om daar opnames te maken voor de nieuwe videoclip. Die kan dan door alle tv-stations worden gebruikt. Om dit mogelijk te maken, zijn de zangers speciaal aan het toch al overvolle programma van het evenement toegevoegd.

 

KnotsGek kan met de nieuwe single ‘Die Alpenknotsen’ volgens kenners wel eens dé apres-skihit van 2013/’14 in handen hebben. De reacties waren immers overweldigend na de presentatie van afgelopen week. Dat zou voor Fabian Somers en Gerbrand, afkomstig uit de regio Tilburg, een bekroning vormen voor het werk dat zij de laatste jaren verzetten. Zij vergaarden als carnavalsduo al regionale bekendheid met de singles ‘Feest Feest Feest’, ‘Sluit maar bij ons aan’, ‘Blaas maar op mijn fluitje’, ‘We zeggen bijna en…’ en wat de B-track van hun nieuwe single wordt ‘Hedde gij misschien ADHD’. Met dit laatste nummer kwam al de eerste landelijke bekendheid.

Hoewel ‘Die Alpenknotsen’ pas een week uit is, wordt er nu al gekeken of het mogelijk is het nummer in het Duits uit te brengen. Het onderstreept eens te meer de kans op succes van dit nummer en de kans… Dat de bezoekers van de afsluiting van de Vaassense Oktoberfeesten zich op tv terug kunnen zien. Op de Grote Oktoberfeest Feestavond kan het publiek verder genieten van optredens van Roy Ramonds, Rein Mercha en Back4More. Kaarten kosten tien Euro en zijn nog verkrijgbaar bij dorpscentrum De Wieken.

Dat is eveneens het geval met de entreebewijzen voor Rossumbeats. Mensen die de houseparty van De Rossumdaerpers op vrijdag 11 oktober met medewerking van DJ Sander (Uenk) en de Rossum DJ’s niet willen missen, kunnen kaarten à € 2,50 ook aanschaffen bij De Wieken. Beide evenementen beginnen om 20.00 uur in de dan weer tot feesttent omgebouwde sporthal van het dorpscentrum.

Tags: Oktoberfeest