Oktoberfeesten staan centraal bij Radio Apeldoorn

Radio Apeldoorn besteedt komende maandag aandacht aan de Oktoberfeesten in Vaassen. Vanaf ongeveer vijf voor half twee ’s middags staat het vierdaagse evenement centraal bij de lokale omroep. De Rossumdaerpers verzorgen binnen deze festiviteiten op vrijdag 11 oktober Rossumbeats en op zaterdag 12 oktober de Grote Oktoberfeest Feestavond.

 

Dit station is in de ether te beluisteren op 107.1 FM. Wie wil, kan echter ook op Internet terecht op http://www.rtv-apeldoorn.nl. Daar is het programma Made in Holland onder het motto ‘het gezelligste radioprogramma van de regio’ ook live te beluisteren. Op het wereld-wijde-web heeft het station de service ‘Uitzending gemist’, waardoor liefhebbers er op latere tijdstippen ook terecht kunnen.

De oktoberfeesten beginnen in dorpscentrum De Wieken op woensdag met de uitvoering van het Vaassens Fanfare Corps, waarna op donderdag de Vaassen Reünie centraal staat. Op de avond van vrijdag 11 oktober houden De Rossumdaerpers hun eigen houseparty met medewerking van DJ Sander (Uenk) en de Rossum DJ’s. De entreeprijs voor dit evenement bedraagt € 2,50. Op zaterdag volgt niet alleen ’s middags het Vogelschieten, maar staat later vanaf 20.00 uur ook de Grote Oktoberfeest Feestavond op het programma. De toegang voor dit evenement met Roy Raymonds, Rein Mercha en Back4More kost 10 Euro. Overigens wordt er die avond ook een videoclip opgenomen door het duo Knotsgek. De aanwezigen kunnen zich dus binnenkort zelfs terugzien op tv.

Voor zowel Rossumbeats als de Grote Oktoberfeest Feestavond zijn nog kaarten te koop bij dorpscentrum De Wieken.

Tags: Oktoberfeest