De Rossumdaerpers presenteert programma tijdens nieuwjaarsreceptie

Wie wil weten hoe het programma van De Rossumdaerpers eruit ziet tijdens het komende carnaval, is van harte uitgenodigd bij de nieuwjaarsreceptie van de carnavalsvereniging. Die wordt op zaterdag 4 januari gehouden in dorpscentrum De Wieken. Vanaf half negen ’s avonds kan iedereen die de club een warm hart toedraagt in een even ontspannen als gezellige sfeer vooruitkijken naar vier dagen feest op 1, 2, 3 en 4 maart. Dan maakt voorzitter Jan van Bussel onder meer bekend welke artiesten wanneer komen optreden.

 

Verder brengt de club onder de aandacht dat zij het vierdaagse evenement op zaterdag 1 maart natuurlijk opent met een optocht door het dorp, waarvoor belangstellenden zich nu al kunnen aanmelden via de officiële Internetsite: www.rossumdaerpers.nl. De deelnemers worden verdeeld in acht categorieën: jeugd onder de tien jaar, jeugd boven de tien jaar, individuele deelnemers en duo’s, loopgroepen, praalwagens en middenstand. Voor elk van die categorieën zijn er leuke prijzen te winnen. Verder is er een wisselbeker voor de winnaar van de hele optocht en een aanmoedigingsprijs.

De Rossumdaerpers laten weten dat zij graag op de zondagochtend van carnaval een bezoek willen brengen aan Vaassenaren die dan in het ziekenhuis liggen, waarna het Prinsenpaar en De Raad van Elf op die maandag graag mensen willen bezoeken die wegens ziekte of ander ongemak niet in staat zijn naar De Rossumburcht te komen. De vereniging verzoekt iedereen die mensen kent die een bezoek van de carnavallisten op prijs stellen dat te melden bij één van de bestuursleden, aangezien de wet op de privacy officiële instanties verbiedt dergelijke informatie door te spelen. De club probeert alle Vaassenaren te betrekken bij het evenement en wil zeker de mensen die niet kunnen komen in gedachten houden.

Tags: Carnaval, Artiesten