SMS nummer voor publieksprijs optocht

Net als in voorgaande jaren krijgt het publiek bij de optocht de kans om te stemmen op wat zij de mooiste creaties van de optocht vinden. Zo wordt de publieksprijs bepaald. Mensen die hier graag aan meedoen, kunnen hun stem uitbrengen op het nummer 3553.

Mensen die morgen langs de route staan, wordt de kans geboden om hun beste deelnemer aan te wijzen bij de volwassenen en bij de kinderen. Dat kan door een sms te sturen naar 3553 met daarop VSSN een spatie en vervolgens het nummer van de deelnemer. Dat nummer staat op het bord dat wordt uitgereikt aan iedereen die meedoet aan de stoet door het dorp. Voor het uitbrengen van een stem betaalt iemand de gebruikelijke sms - kosten plus 25 cent voor een retour - sms. Zo wordt de stem bevestigd aan degene die hem heeft uitgebracht.

De club is in de loop der tijd natuurlijk wel wijs geworden. Daarom zijn de zogenaamde SMS bommen niet meer mogelijk. Er kan per nummer één keer op een volwassen deelnemer en één keer op een jeugd deelnemer worden gestemd.