Jongste jeugd schreeuwt de longen uit het lijf

Afwisseling. Dat stond centraal bij de kindermiddag der Rossumdaerpers. Vooral Bart Juwett zorgde voor een show die van alles bracht, maar ook One Two Trio wist de jongste carnavalsvierders te boeien.

180211 kinder

Nadat Prins Frank I en Prinses Linda II op zondagochtend naar Apeldoorn waren geweest voor het eerste ziekenbezoek, stond de zondagmiddag van carnaval natuurlijk in het teken van de kinderen. Verschillende generaties weten al niet beter dat er dan een programma is dat zich helemaal op de jongste Rossumdaerpers richt. Deze keer lieten Bart Juwett en One Two Trio zich niet onbetuigd. Zeker bij de eerstgenoemde toonden de kinderen zich super enthousiast en schreeuwden hun longen leeg bij zijn show die hen uitstekend onderdeel van zijn programma liet zijn.

Terwijl vele ouders zich ophielden in de kleine zaal, kregen hun kinderen in de hoofdzaal alle aandacht. Het leidde tot stralende gezichten die met veel genoegen terug denken aan een mooie middag. Natuurlijk ontbraken de optredens van de dansgardes der Rossumdaerpers niet. Zowel de Magic Dancers als de Stardancers onderstreepten eens te meer waarom zij de laatste jaren zo veel prijzen in de wacht hebben gesleept.