Iedereen laat je Prins en Prinses zijn. Dat is bijzonder.

De mensen bij de vereniging deden werkelijk alles voor ons. Geen vraag was te veel of te moeilijk. Iedereen liet ons Prins en Prinses zijn. Dat is bijzonder. Daar blijven we tot in lengte van jaren aan denken en daarvoor willen we iedereen bedanken. We hebben carnaval op een heel andere manier ervaren. Dankzij onze taken hebben we vele nieuwe mensen leren kennen. Het klinkt als een cliché en het werd ons vooraf ook gezegd, maar als je meemaakt dat je er in figuurlijke zin een compleet nieuwe familie bij krijgt, mag er gesproken worden van iets heel speciaals.

180213 prinses

In ons slotwoord willen we natuurlijk vooral onze eigen familie danken, want die mensen hebben het mogelijk gemaakt dat we volledig konden gaan voor carnaval 2018. En dan denken we niet alleen aan Ellen en Erik, maar ook aan ouders en schoonouders die erbij hebben geholpen dat we zo veel mogelijk met zijn vieren gezamenlijke ervaringen konden opdoen.

Toch willen we in dit bedankje vooral stilstaan bij die nieuwe familie. Het begint dan natuurlijk bij de Oud-Prinsen en –Prinsessen. Als zij niet voor ons hadden gekozen, hadden we deze prachtige kans nooit gekregen. Verder willen we hen danken voor het feit dat ze juist ons samen hebben gebracht. We hebben een uitstekende klik, waardoor je er niet eens van kunt spreken dat alles in goed overleg gebeurde. Het meeste ging spontaan waarbij alles van ons samen kwam.

Vervolgens werden we bij een geweldig mooi feest gekoppeld aan een geweldige Adjudant Erwin. Wat die voor ons heeft gedaan, is ongekend. Hij ademt carnaval. Toen we hem ontroerd zagen worden bij het ontvangen van de Ereridder, deed het ook veel met ons. En dan niet te vergeten de spontane Raad van Elf en een groep medewerkers die allemaal – stuk voor stuk – razend enthousiast zijn. Wij hebben op ongekende wijze mogen ervaren hoe carnaval bindt. Het maakt dat de afgelopen maanden voor ons heel dierbaar zijn geworden. Daarvoor willen we u allemaal ontzettend bedanken.

Prins Frank I en Prinses Linda II.