Voorverkoop Grote Oktoberfeest Feestavond van start

Carnavalsvereniging De Rossumdaerpers uit Vaassen houdt niet alleen met Rossumbeats, maar ook met de Grote Oktoberfeest Feestavond rekening met de economische omstandigheden. Op zaterdag 21 september start de voorverkoop van dit evenement en de belangstellenden zullen merken dat de toegangsprijzen zijn gedaald tot tien Euro per persoon. Roy Raymonds, Rein Mercha en Back4More verlenen hun medewerking aan het spektakelstuk dat op zaterdag 12 oktober wordt gehouden in de dan weer tot feesttent omgebouwde sporthal van dorpscentrum De Wieken.

 

Op basis van eerdere ervaringen zitten 21 september medewerkers van de carnavalsvereniging van 15.00 tot 17.00 uur in De Wieken om de voorverkoop in goede banen te leiden. Over het algemeen wordt bij de start van de voorverkoop (in dit geval dus op 21 september) een groot deel van de entreebewijzen van de hand gedaan. Mensen die verzekerd willen zijn van toegang, doen er daarom verstandig aan direct te reageren. Natuurlijk blijven de kaarten daarna, zo lang de voorraad strekt, te koop in het dorpscentrum aan de Molenstraat.

De Grote Oktoberfeest Feestavond wordt op 11 oktober vooraf gegaan door Rossumbeats. Aan dat evenement wordt meegewerkt door DJ Sander en de Rossum DJ’s. De entree voor deze avond bedraagt € 2,50 per persoon.

Tags: Oktoberfeest