Bakkerij Hagen heeft weer de mooist versierde etalage

Bij de officieuze aftrap van carnaval 2019 heeft bakkerij Hagen voor de tweede keer op rij de prijs in de wacht gesleept voor de best versierde etalage. Dat gebeurde tijdens een speciale avond voor de medewerkers en sponsoren van De Rossumdaerpers.

190301etalage

Aangezien juist de vertegenwoordigers van het bedrijfsleven aanwezig waren, werd dit moment aangegrepen voor de bekendmaking van de mooist versierde etalage. Die beker werd opnieuw een prooi voor de winkel aan de Deventerstraat die volledig in carnavaleske stemming was gebracht om het winkelende publiek warm te maken voor het feest. Vandaar dat Prins Tom II en Prinses Sanne I tot hun keuze kwamen. Zij kregen de trofee dan ook uit handen van het Prinselijke Paar overhandigd, waarmee de eerste officieuze handeling een feit was. Officieus, want morgenmiddag voor de start van de optocht wordt het feest officieel geopend.

Vervolgens was het woord aan voorzitter Rob Hoppenbrouwer. Hij schetste niet alleen hoe de sporthal van en het restaurantgedeelte van dorpscentrum De Wieken vanaf dinsdagochtend tot vrijdagavond geheel zijn omgebouwd tot Rossumburcht. Daarvoor sprak hij zijn dank uit om tevens aan te geven dat er deze keer een speciaal tintje aan deze avond was gegeven. Niet alleen een bijeenkomst voor de medewerkers om hun medailles in ontvangst te nemen, maar ook voor sponsoren die club al jaren steunen.

Zo kunnen zij kennis maken met de organisatie en voelen dat zij worden gewaardeerd. Hij nodigde het aanwezige bedrijfsleven hierbij uit voor een rondleiding achter de schermen om tot slot van zijn toespraak iedereen een fantastisch carnaval te wensen. De avond ging verder als een gezellig samenzijn tussen honderden mensen die de vereniging een warm hart toedragen.