Alles wat meemaakten, was bijzonder

Beste Rossumdaerpers,

Als we terugkijken, kunnen we alleen maar genieten. Dat is de eerste conclusie van vier dagen carnaval 2013. Werkelijk alles wat we mochten meemaken, was bijzonder. Natuurlijk denk je vooraf wel eens hoe het zal worden, maar we konden ons echt geen enkele voorstelling maken van wat het inhoudt om Prins en Prinses der Rossumdaerpers te zijn. Emile heeft regelmatig geroepen: ,,Het moet nog gekker.” Daarom houden we dat erin, maar liet iedereen beseffen dat we het geweldig vonden. Daarvoor willen we iedereen bedanken.

 

We hebben ongelooflijk gelachen toen de Raad van Elf de staf in bezit dacht te hebben, maar toen kwamen ze erachter dat we ze bij de benen hadden met een fopstaf. Het is slechts één van de vele momenten waarop duidelijk wordt hoeveel lol we allemaal met elkaar mochten beleven. Met een groep die diepe indruk op ons maakte. Het is ongekend hoe veel mensen druk zijn om vier dagen feest te laten doorgaan. Wij hebben heel veel waardering alles wat die vele vrijwilligers doen voor de vereniging, maar dat willen we ook graag zeggen: we zijn tevens onder de indruk geraakt van alles wat de vereniging voor de vrijwilligers doet. Zo wordt de onderlinge sfeer er geweldig ingehouden.

Het was al met al een tijd die ons herinneringen hebben opgeleverd die we ons hele leven zullen koesteren. Dan is het gevaarlijk om mensen te vergeten, want dat is echt het allerlaatste wat we willen. En dan denken we niet alleen aan alle vrijwilligers, maar ook aan alle feestvierders en mensen die we mochten ontmoeten, zoals bijvoorbeeld de bezochte zieken. Toch willen we hier een uitzondering maken voor onze directe familie. Die hebben het mogelijk gemaakt dat wij ons zo in het feestgedruis konden storten. En zo vele van de mooiste dagen konden beleven.

Dus nogmaals allemaal ontzettend bedankt!!!!!!

Prins Emile I en Prinses Marloes I

Tags: Carnaval