Wat zijn wij ongelooflijk verwend. Dank Daarvoor!

Wat zijn wij ongelooflijk verwend. Zo voelen we dat na vier dagen carnaval als afsluiting van bijna vier maanden waarin wij nu jullie Prinsenpaar mogen vormen. Zo voelen wij dat écht. Dat wij dit ‘mogen’ zijn. Carnaval 2019 was zo mooi dat het bij wijze van spreken in een flits voorbij is geschoten. Twee keer knipperen met de ogen en het was over. Maar dat gebeurt alleen als je het helemaal naar je zin hebt. Dat hadden we. En daar willen we iedereen voor bedanken.

190304 prinses

Wat zijn we ongelooflijk verwend door onze persoonlijke achterban. Familie en schoonfamilie hebben ongekend veel zaken opgepakt om ons en onze partners een geweldig feest te gunnen. Dat is ook gelukt door andere zaken die zij voor ons deden. Het was een uiterst waardevolle ervaring dat er – nadat we waren opgehaald door ons gevolg voor de optocht – direct een tribune werd opgebouwd in de tuin bij de ouders van Sanne waar alle familie en vrienden samen hebben gekeken. Zo was het verder prachtig dat de onze vriendengroepen op dezelfde locatie hun wagen voor de optocht konden opbouwen. Daardoor konden in één bezoek het werk van alle familie en vrienden zijn.

Wat zijn we ongelooflijk verwend door De Rossumdaerpers. Als nieuwelingen zijn we meteen opgenomen door de hechte groep voor wie geen wens van ons te veel was. Het was waanzinnig om te zien hoeveel werk alle vrijwilligers al maanden verzetten om carnaval mogelijk te maken. Maar dat doen ze niet alleen voor ons. Het bezoek aan bijvoorbeeld De Speulbrink en het ziekenbezoek hebben een onuitwisbare indruk achter gelaten. Dat laatste was heftig en hakte erin, maar tegelijkertijd ontzettend mooi. En zo zijn er veel meer activiteiten, waarbij zij andere mensen centraal stellen. Het zijn de zaken die wij vooraf helemaal niet wisten, maar die speciaal zijn.

Wat zijn we ongelooflijk verwend door ons directe gevolg bij de club. De Raad van Elf, de dansgardes en narrinen die ons overal assisteerden. Maar een speciaal woord heeft vooral Adjudant Erwin verdiend. Wat een kanjer is dat!

Wat zijn we ongelooflijk verwend door het publiek. Als je op donderdag in de zaal staat en nog geen idee van een feesttempel hebt, krijg je op zaterdagmiddag écht kippenvel als je voor het eerst op het podium staat in diezelfde hal die dan helemaal is gevuld met feestvierders. Dat beeld van al die vrolijke, feestende mensen. Waanzinnig. En zo is het elk onderdeel van het programma gegaan.Dus mogen we rustig stellen: Wat zijn we ongelooflijk verwend door iedereen. Daarom voor de oud-Prinsen en oud-Prinsessen: ontzettend veel dank dat jullie deze taak aan ons hebben toevertrouwd. Die herinneringen blijven voor de rest van ons leven!

Prins Tom II en Prinses Sanne I