Laatste kaarten voor Vaassens Bier und Weinfest zijn nog beschikbaar

Voor mensen die bij het Vaassens Bier und Weinfest van zaterdag 12 oktober willen zijn, maar nog geen actie hebben ondernomen, is er een klein contingent aan kaarten beschikbaar. Bij de uitgifte van de gereserveerde entreebewijzen en de eerste vrije verkoop is verreweg het grootste deel al van de hand gegaan. Die feestvierders wordt erop gewezen, dat zij zich vooraf moeten verzekeren van toegang, want op de avond zelf blijven de kassa’s gesloten.

De kaarten zijn – zo lang de voorraad strekt – te koop in De Wieken op de momenten dat het dorpscentrum is geopend. Aangezien verreweg de meeste entreebewijzen al van de hand zijn gegaan, betekent het dat de weer tot feesttent omgebouwde sporthal vol zit bij dit evenement met een avondvullend optreden van Die Dorfer, een gastoptreden van De Alpenzusjes en een afsluiting in stijl van DJ Remco.

Eerder die dag wordt er overigens al een middagprogramma afgewerkt, waarvoor de toegang gratis is. Dat evenement bevat natuurlijk de traditionele Vaassense voorronde van het Vogelschieten voor de gemeente Epe van het Sint Maartengilde. Belangstellenden die kans willen maken op de titel Koning van Vaassen kunnen zich voor dat onderdeel van het programma al aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tegelijkertijd is er een feest met Die Dorfer dat te vergelijken valt met het vroegere Frühschoppen.