Voormalig Raadslid Rinie Wolf overleden

Carnavalsvereniging De Rossumdaerpers heeft met ontsteltenis kennis genomen van het overlijden van Rinie Wolf. Rinie heeft liefst 33 jaar (wat in de carnavalswereld een bijzonder jubileum is) zitting gehad in de Raad van Elf.

Rinie Wolf

In die periode speelde hij een zeer actieve rol bij de ontwikkeling van de club vanuit De Roje Hane, zoals de oorspronkelijke naam was, naar De Rossumdaerpers. Nooit was hem iets te veel, wat bijvoorbeeld ook bleek uit het feit dat Rinie langdurig meehielp aan het bouwen van de prinsenwagen, waarmee de Prins en Prinses tijdens de optochten door het dorp werden vervoerd. Zo was hij niet alleen voor de schermen als Raadslid, maar ook daarachter een medewerker die wij hebben gekoesterd. Niets voor niets werd hij eerst in 1999 geridderd door de Carnavalsfederatie, waarna hij in 2006 werd uitgeroepen tot Ereridder der Rossumdaerpers; de hoogste onderscheiding die wij kennen.  Wij zijn Rinie Wolf zeer veel dank verschuldigd.

Het bestuur en de leden wensen Rikje, René en Mirjam, de kleinkinderen en alle andere nabestaanden veel sterkte in deze moeilijke tijden.