Voormalige medewerkster Ria Duinstee overleden

Het kwam niet meer geheel onverwacht, maar toch heeft carnavalsvereniging De Rossumdaerpers geschokt kennis genomen van het overlijden van Ria Duinstee. Ria was vele, vele jaren een vaste medewerkster bij de Hofdames van onze club. Verder was zij de steun en toeverlaat van haar man en onze voormalige Prins, President, voorzitter, Lid van Verdienste, Ereridder en drager van de Zilveren Steek, Jan Duinstee.

Ria was de spil van een door en door carnavalsgezin, want niet alleen zij en haar man, maar ook de kinderen Marjo en Ronald en schoonzoon Henny waren en / of zijn medewerkers van De Rossumdaerpers. Zij heeft het gevoel voor onze vereniging op een heel positieve wijze uitgedragen en doorgegeven aan de volgende generatie. Zo blijft haar invloed in de toekomst tastbaar op De Rossumdaerpers. Daar is de vereniging haar erkentelijk voor.

Ria heeft in de verscheidene decennia dat zij nauw was betrokken bij onze vereniging zowel de voor- als tegenspoed intensief meegemaakt. Haar rol was vaak op de achtergrond, maar desondanks nadrukkelijk, waarbij zij en Jan een uitstekend oog hadden voor de sociale rol die carnaval binnen onze maatschappij kan spelen. Dat facet stimuleerden zij actief, waardoor De Rossumdaerpers het hele jaar ondersteuning bieden aan anderen. Daarvoor wil de club haar op deze plek nadrukkelijk danken.

Het bestuur en de leden wensen Jan, Marjo en Henny, Ronald en Margret, de kleinkinderen, achterkleinkinderen en alle andere nabestaanden veel sterkte in deze moeilijke tijden.