Kinderen stralen op hun middag van hun carnaval

De jongste Rossumdaerpers hebben hun eigen carnavalsmiddag er weer opzitten. Van begin tot eind waren stralende gezichten te zien van kinderen die genoten.

200223 kinder

Het programma begon strak om twee uur in de middag, omdat elke minuut nodig was voor optredens en andere activiteiten. De honderden kinderen werden na de opkomst van de doorluchtige hoogheden snel getrakteerd op Jeroen’s Jeugdshow. Alles wat je jezelf kunt voorstellen bij een middag voor kinderen kwam daarin al voorbij, maar daarna werd het helemaal speciaal. Het Feestteam bewees immers hoe professioneel dit duo is. De aanwezige feestvierders sprongen, zongen, schreeuwden en maakten er een mooi kabaal van in De Rossumburcht. En als toch even iets anders wilden, was er natuurlijk de Balloon Saloon.

De Rossumdaerpers zijn er verder verheugd over dat we op deze middag ook een gastvereniging mochten verwelkomen: carnavalssociëteit ’t Sleutelveugeltjen uit Apeldoorn heeft met de jeugd in De Rossumburcht ook een leuke middag kunnen beleven.

In het partycafé was vervolgens nog een mooie afsluiter voor de volwassenen die daar nog steeds verbleven, want zij kregen een leuke show van de nieuwe Vaassense artiest voorgeschoteld: Vincent Wijnbergen. Hij verhoogde de sfeer nog eens extra en bracht iedereen nog meer in de stemming voor het avondfeest.