Alternatief voor betaling contributie

Omdat we van verschillende kanten vragen hebben gehad over de manier van betaling van de contributie, willen we daarop via deze weg reageren. Het klopt dat je als lid recent een mail hebt gehad over de contributie.

In die mail bieden we iedereen de kans om gemakkelijk digitaal te betalen. Mocht je niet in staat zijn om digitaal te betalen via deze beveiligde pagina van de gezamenlijke banken, maak dan je lidmaatschap over op NL69 INGB 0002 1609 08 t.n.v. C.V. de Rossumdaerpers onder vermelding van je naam en adres.

Mocht je geen mail hebben ontvangen, kijk dan a.u.b. eerst in de spam. Mocht je ook daar niets vinden, mail ons dan a.u.b., zodat we als vereniging tot een oplossing kunnen komen. Dat kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer je een papieren factuur hebt gekregen, zou je ons het werken gemakkelijker kunnen maken. Geef dan je mailadres door voor volgend jaar. Ook dat kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je nog niets ontvangen of een andere vraag: ook daarvoor kunnen leden altijd terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mensen die op de wachtlijst staan, hoeven dit jaar geen contributie te betalen en ontvangen dus geen mail of post.