Toch in carnavalssferen tijdens carnaval 2021

Hoewel CV De Rossumdaerpers als gevolg van de Coronacrisis al in de herfst moest besluiten om een streep te zetten door carnaval 2021, kunnen alle liefhebbers uit Vaassen en zeer wijde omgeving toch in de juiste sferen komen. Op zaterdag 13 en zondag 14 februari brengt de club online livestreams met medewerking van de doorluchtige hoogheden en hun gevolg.

De vaste DJ’s van De Rossumdaerpers zijn op zaterdag 13 februari (binnen de Corona-richtlijnen) in een professionele studio te vinden, waar zij vanaf 21.00 uur een ontspannen show verzorgen, waarbij via Internetverbindingen Prins John I, Prinses Leonie I en de Raad van Elf worden betrokken. Zij richten zich dan op de volwassen feestvierders die de kans krijgen om zelf actief mee te doen aan het virtuele evenement.

Een dag later is het op zondag 14 februari vanaf 15.00 uur de beurt aan de kinderen. Ook zij kunnen zich dan laven aan een online feest, waarbij de muziek wordt aangepast aan hen en de dansgardes acte de presence geven op een vergelijkbare wijze als het Prinsenpaar een dag eerder.

Deze streams zijn in elk geval te volgen via de Facebookpagina van De Rossumdaerpers en YouTube. Op zaterdagmiddag laat de vereniging via de eigen website rossumdaerpers.nl weten waar de mensen later die dag terecht kunnen voor het geval het technisch mogelijk blijkt om de stream ook via andere platformen te laten lopen.