Springen tot het eind bij apres ski feest

Springen. Hossen. Meezingen. Het waren slechts enkele van de vele ingrediënten voor een fantastisch apres ski feest. Daarbij stalen Het Feestteam en Yes-R (samen met Ruby Prophet) natuurlijk de show.

 

Domper? Hoezo domper dat Tim Douwsma wegens ziekte heeft moeten afzeggen. Het Feestteam zorgde immers voor een meer dan uitstekende vervanging. Het duo opende de optredens tijdens het apres ski feest met een knallende show waarbij tot aan de Valk werd meegedaan door het weer massaal binnen gestroomde publiek. De jeugd wil van die ene avond altijd extra genieten, waardoor De Rossumburcht om acht uur al mooi vol is. En die jongeren werden op hun wenken bediend.

130210 feestteam

Het Feestteam maakte er vanaf de eerste seconde een geweldig, spetterend evenement van. Er kwamen twee megaballonnen de zaal in, de ene hit werd opgevolgd door de andere en de aanwezigen schreeuwden, klapten, zaten op elkaars schouders en vol vuur stonden zij te springen alsof hun leven er vanaf hing.

Voorafgaand aan Het Feestteam was er nog een speciale huldiging voor Melvin van Ast, die als de Held van de Dag speciaal in het zonnetje werd gezet door Adjudant Erwin. Zo was er halverwege de avond ook nog eens een afscheid van Jurjen Weerts. DJ Jurjen heeft besloten om te stoppen met zijn werk voor de commissie Licht en Geluid om de ruimte geven aan DJ Remco of… Zoals mensen hem ook kennen DJ Dakgoot. Hij richt zich voortaan helemaal op de Raad van Elf.

Maar ja… Toen kwam het moment voor ´Rosamunde´. Het moment voor ´Een tuintje in mijn hart´. Het moment voor Yes-R. In navolging van zijn neef Ali B kreeg ook deze rapper De Rossumburcht aan zijn voeten. Het publiek kende al zijn teksten, waardoor hij ‘het werk’ bewust regelmatig over liet aan het publiek. Verder kreeg hij natuurlijk ondersteuning van Ruby Prophet die er ook voor het oog een fantastische spektakel van maakte.

130210 yesr

Natuurlijk was er deze avond ook weer een verkiezing van de beste verkleedde aanwezigen. President Toon en Adjudant Erwin kozen de levende cover van een tijdschrift van René Berends tot de mooiste creatie. Op de tweede plaats eindigden Madelon, Ellen, Karin, Olga, Judith en Annelies als de Kerstbomen, terwijl de zwarte weduwes van Francien, Miranda en Esther met het ´brons´ gingen strijken.

Tags: Carnaval, Artiesten