Livestreams zijn op drie manieren te volgen

De livestreams van CV De Rossumdaerpers zijn vanavond en morgenmiddag op drie manieren te volgen. Interactie met de studio is mogelijk via Facebook.

De basis van de livestream (en voor wie online kijkt waarschijnlijk met de beste kwaliteit) is YouTube. Mensen kunnen daarvoor naar deze url gaan: https://www.youtube.com/user/cvrossumdaerpers

Dan kan de livestream direct worden aangeklikt. Maar… Voor mensen die dat gemakkelijker vinden, is de show ook te volgen via de Facebookpagina van De Rossumdaerpers: https://www.facebook.com/rossumdaerpers

Via dat sociale medium kan er ook interactief worden meegedaan. De DJ’s houden in de gaten wat daar langs komt en reageren op de reacties.

Het is ook mogelijk om op de traditionele manier te kijken. RTV 794, de lokale zender voor de gemeenten Epe en Heerde, neemt zowel op zaterdagavond als zondagmiddag het signaal over. Mensen die een abonnement hebben bij Ziggo kunnen voor twee dagen carnaval terecht op kanaal 36 en voor degenen die tv kijken via KPN en bijbehorende merken hoeven slechts naar kanaal 1468 te gaan om alles mee te krijgen.

De livestreams zijn een primeur voor de vereniging. Vandaar dat we hebben gekozen om YouTube als basis te nemen voor de uitzending, omdat we op deze wijze geen problemen verwachten. Mocht het beeld toch even haperen: ververs dan de pagina of klik even opnieuw op de url.