Reminder voor betaling contributie

Via dit bericht willen we een aantal leden een reminder geven over de betaling van de contributie. De vereniging snapt dat mensen minder met carnaval bezig zijn en de betaling van de contributie er dus misschien doorheen glipt, maar in dit opzicht blijft het beleid bij De Rossumdaerpers ongewijzigd. Als iemand op 1 maart niet heeft betaald, vervalt het lidmaatschap aan iemand van de wachtlijst.

We willen leden er daarom aan helpen herinneren dat ze enige tijd geleden een mail of een brief hebben gehad over de contributie. Wie die nog niet heeft voldaan, kan gemakkelijk digitaal te betalen door middel van de link in de mail of overmaken naar NL69 INGB 0002 1609 08 t.n.v. C.V. de Rossumdaerpers onder vermelding van je naam en adres.

Mocht je geen mail hebben ontvangen, kijk dan a.u.b. eerst in de spam. Mocht je ook daar niets vinden, mail ons dan a.u.b., zodat we als vereniging tot een oplossing kunnen komen. Dat kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer je een papieren factuur hebt gekregen, zou je ons het werken gemakkelijker kunnen maken. Geef dan je mailadres door voor volgend jaar. Ook dat kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je nog niets ontvangen of een andere vraag: ook daarvoor kunnen leden altijd terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.