Prachtige kindermiddag

Het ene kind zag er nog mooier uit dan het andere. De jongste Rossumdaerpers hadden zich allemaal opperbest uitgedost voor een topmiddag. Zo’n middag waar ze over veertig jaar nog altijd met veel plezier aan terugdenken. Of ze nou zeerover waren of cowboy met een heuse snor. Of wat denken van elfje of politieagente. Het was allemaal even fantastisch.

 

130210 kindermiddag

Nadat het Prinsenpaar ’s ochtends een bezoek had gebracht aan de Rossumdaerpers in het Lukas-ziekenhuis in Apeldoorn, was het ’s middags de beurt aan Jeugdprins Roy I, Jeugdprinses Merel en hun Adjudant Stijn. Onder hun leiding had er een prachtige middag plaats. Die werd ingezet door Jeroen’s Jeugdshow. De rasartiest maakte er een heerlijke allround show van. Nadat de kinderen een drankje hadden gekregen, was het vervolgens de beurt aan Lisa, Amy en Shelly. De meiden met een prachtig stemgeluid, maar ook met een leuke act, waar de jongste Rossumdaerpers ingespannen naar luisterden en volop aan meededen.

Op deze middag werden natuurlijk ook de winaars van de kleurplaten bekend gemaakt. Dat waren de negenjarige Marit Hagen, de zesjarige Laura Groeneveld en de driejarige Nienke de Weerd.

Tags: Carnaval, Jeugd, Artiesten