Deze week al carnaval bij Radio Apeldoorn en Radio 794

De twee locale radiostations in de omgeving van Vaassen besteden deze week al volop aandacht aan de feesten die van 1 tot en met 4 maart worden gehouden. Maandag 10 februari is het eerst vanaf 13.25 uur op Radio Apeldoorn en zaterdag vanaf 11.20 uur op Radio 794. In beide gevallen wordt vooruit gekeken naar carnaval in Rossumdaerp.

Radio Apeldoorn is in de ether te beluisteren op 107.1 FM. Wie wil, kan echter ook op Internet terecht op  http://www.rtv-apeldoorn.nl. Daar is het programma Made in Holland onder het motto ‘het gezelligste radioprogramma van de regio’ ook live te beluisteren. Op het wereld-wijde-web heeft het station de service ‘Uitzending gemist’, waardoor liefhebbers er op latere tijdstippen ook terecht kunnen.

Radio 794 is te beluisteren op de kabel in de gemeente Epe op 105.8. Mensen uit de gemeente Heerde kunnen terecht op 93.1. Wie op dat moment in de auto zit, kan ook luisteren, want via de ether wordt het programma uitgezonden op 106.5. Verder kunnen mensen ook bij dit station terecht op Internet voor het live luisteren of terugluisteren van de uitzending:  http://www.radio794.nl.