Leden van De Rossumdaerpers kunnen zich verzekeren van toegang

Hoewel er op Internet al weken wordt gevraagd om kaarten voor de zaterdag en maandag van het carnaval in Vaassen, moet hiervoor nog wel een belangrijk iets plaatshebben: het afhalen van de entreebewijzen door de leden. Dat kunnen zij de komende twee weekeinden doen op vertoon van hun bewijs van lidmaatschap. Door de grote belangstelling voor het spektakel moest de club immers overgaan op een systeem, waarbij leden hun toegangskaarten voor de feesten op zaterdag en maandag speciaal kunnen afhalen.

Die mogelijkheid wordt weer geboden. Het betreft het Openingsbal op zaterdag 1 maart met Jelle B, Rob Ronalds en Helemaal Hollands plus de Hollandse Avond op maandag 3 maart met Dennis Wiltink, Het Feestteam en One, Two, Trio. Leden kunnen op vertoon van hun lidmaatschapskaart een toegangsbewijs afhalen op vrijdag 14 februari 2014 van 19.30 tot 21.00 uur en op zaterdag 22 februari 2014 van 15.00 tot 17.00 uur in dorpscentrum De Wieken. Daarna gaan de kaarten voor beide evenementen (mochten die zijn overgebleven) in de voorverkoop bij dorpscentrum De Wieken. Dat kan op de middag van zaterdag 22 februari zelf na vijven. Als er óók dan nog steeds entreebewijzen beschikbaar zijn, blijven die te koop tijdens de gebruikelijke openingstijden in De Wieken.

De club wil erop wijzen dat er een misverstand is ontstaan door een regel in de recent verschenen Rossumkoerant. Daar staat op pagina 24 dat de minimumleeftijd voor toegang tot de avondfeesten achttien jaar is. Maar… Iedereen vanaf zestien jaar is van harte welkom op alle avondfeesten. Mensen van zestien en zeventien jaar mogen echter geen alcohol nuttigen.