Van harte welkom op de nieuwe site!

U kunt uw ogen nog steeds geloven. Dit is écht de nieuwe officiële website van De Rossumdaerpers. Onze vorige hadden we pas enkele jaren, maar in de afgelopen periode zijn de technische ontwikkelingen zeker door het gebruik van smartphones razendsnel gegaan. Vandaar dat een nieuwe site noodzakelijk werd.

 

We hebben de site voorzien van een frisse opmaak met een vrolijke uitstraling, waarbij blauw als officiële kleur van De Rossumdaerpers natuurlijk de overhand heeft. We hopen dat iedereen deze frisse ‘look’ kan waarderen. Zoals gemeld waren de technische ontwikkelingen een belangrijke reden voor de veranderingen. In de nieuwe opmaak moet het vooral voor de mensen die ons bezoeken met de smartphone overzichtelijker en prettiger worden om ons te blijven volgen.

Het nieuws van onze vereniging heeft een meer prominente plaats. Toch is er ook iets verdwenen. Van het gastenboek werd steeds minder gebruik gemaakt door de opkomst van social media. Vandaar dat we niet meer op deze plek mensen de ruimte geven om te reageren, maar dit via Facebook laten lopen. Vergeet verder niet om De Rossumdaerpers te volgen op twitter.

Voor de medewerkers is het van belang om te weten dat er op de homepage nu een directe koppeling mogelijk is naar de medewerkersinfo. Hier staan alle berichten die speciaal zijn bestemd voor de vele mensen die carnaval tot een groot feest voor anderen maken.

We willen iedereen heel veel plezier wensen op onze nieuwe site.