Herinnering ziekenbezoek en optocht

Op deze plek willen we iedereen er nog eens aan herinneren dat De Rossumdaerpers graag zieken tijdens carnaval met een bezoek wil vereren. Die kunnen nu al worden aangemeld. Verder is het ook nog altijd mogelijk om zich nu al in te schrijven voor deelname aan de optocht door het dorp. 

 

Op de zondagochtend van carnaval willen de carnavallisten een bezoek brengen aan de plaatsgenoten die dan in het ziekenhuis of verpleeghuis liggen, waarna het Prinsenpaar en De Raad van Elf op maandag mensen willen bezoeken die wegens ziekte of ander ongemak niet in staat zijn naar De Rossumburcht te komen. De vereniging vraagt iedereen die mensen kent die een bezoek op prijs zouden stellen dat te melden bij één van de bestuursleden. Dit is nodig, omdat de wet op de privacy officiële instanties verbiedt dergelijke informatie door te spelen. De club laat zich hierdoor echter niet te neerslaan en blijft proberen om alle Rossumdaerpers te betrekken bij het evenement. Daarbij wil zij mensen die niet kunnen komen al helemaal in gedachten houden.

Het is voor mensen ook nog altijd mogelijk om zich nu al aan te melden voor de optocht. Mensen die willen meedoen aan de carnavalsoptocht door Vaassen kunnen zich hiervoor nu al aanmelden via deze Internetsite. Op 1 maart kunnen mensen zich ook spontaan aanmelden. Daarvoor zitten de medewerkers vanaf 12 uur klaar.