Extra zaal bij Openingsbal der Rossumdaerpers

Tijdens het Openingsbal van wordt er een extra zaal gebruikt. Feestvierders kunnen dan óók in het restaurantgedeelte van dorpscentrum De Wieken terecht. De muzikale omlijsting in deze zaal is in handen van DJ Rob Wibbelink met gastoptredens van Party Harry.

Op deze manier wil de vereniging sturing geven aan de alsmaar groeiende belangstelling voor carnaval in Vaassen. Het betreft een experiment voor dit onderdeel van het programma. DJ Rob Wibbelink geniet bekendheid dankzij zijn shows bij Boode in Bathmen, maar hij heeft ook jarenlange ervaring in andere uitgaansgelegenheden. Party Harry is een entertainer en zanger uit Apeldoorn die ook buiten de regio bekendheid geniet, omdat hij als geen ander in staat is om een ontspannen ‘sfeer neer te zetten’ en voor een geweldig feest te zorgen. Zij krijgen alle ruimte om het publiek op een fantastische manier te vermaken.

Door een geheel eigen sfeer te geven aan deze extra ruimte bij het Openingsbal hoopt De Rossumdaerpers het publiek nog meer variatie in het feesten te geven, waardoor mensen carnavalsbeleving krijgen zoals zij die wensen. In de hoofdzaal geven die avond Jesse B, Rob Ronald en Helemaal Hollands optredens. Zo moet de eerste dag voor een feest zorgen die de bezoekers lang in uitstekende herinnering houden. Later wordt bekeken of het ook in de toekomst mogelijk is een extra zaal te blijven betrekken bij de festiviteiten.