• Home
  • Bier und Wein Fest

Rossumdaerpers hervatten met twee dagen feest

Nu er weer feesten en evenementen zijn toegestaan, kan CV De Rossumdaerpers direct naar buiten treden met zijn eerste grote activiteit. Aanvankelijk was er de hoop om het einde van Corona te vieren met een speciaal meerdaags festival, maar aangezien de pandemie langer duurde dan gedacht, zou dat qua tijdsplanning overlappen met het traditionele Bier und Weinfest. Vandaar dat de club heeft besloten terug te keren met dat evenement, maar het spektakel extra luister bij te zetten. Niet alleen op zaterdag 9 oktober, maar ook op vrijdag 8 oktober is het daarom feest in dorpscentrum De Wieken in Vaassen.

Over de manier waarop de club dan feest viert en wie er optreden, wordt in een later stadium bekend. De club brengt echter nu al de data naar buiten, zodat iedereen die zich verheugt op de activiteiten van De Rossumdaerpers ze in de agenda kan plaatsen. Het ligt immers in de lijn van de verwachtingen dat het vakantieseizoen in 2021 anders gaat verlopen dan gebruikelijk. Dan is iedereen in elk geval op de hoogte.

Het nieuws dat evenementen weer mogelijk zijn, leidde tot een opperbeste stemming bij De Rossumdaerpers. ,,Natuurlijk moeten we een slag om de arm houden, want we weten niet of de overheid de komende maanden alsnog met beperkende maatregelen komt”, aldus voorzitter Rob Hoppenbrouwer. ,,Maar iedereen is er écht aan toe om weer eens met zijn allen samen te komen, samen feest te vieren en samen bij te praten Daarom willen we iedereen zo snel mogelijk laten weten dat – wat ons betreft – het seizoen 2021/’22 normaal gaat verlopen met niet alleen prachtige dagen op 8 en 9 oktober, maar ook een mooi carnaval van 26 februari tot en met 1 maart.”