,,Ik denk dat we echt het feest van de eenheid hebben kunnen vieren. Dat we na zo lange tijd met alle medewerkers weer samen waren. Dat maakt beide avonden extra bijzonder.” Deze conclusie trok voorzitter Jan Hagen na Vaassen Celebrates Disco en het Bier und Weinfest, dat kon worden gevierd, nadat CV De Rossumdaerpers twee jaar lang alle grote activiteiten in oktober moest afgelasten.

221015bierwein

De nieuwe voorzitter zag nog een ander belangrijk punt. ,,Dankzij twee mooie bands ging het publiek echt lekker los, zonder dat het extreem werd. We waren voorbereid, omdat bij andere evenementen na de Coronaperiode mensen te uitbundig waren. We wisten niet wat we moesten verwachten, maar het is op dat vlak boven verwachting verlopen.”

Hagen kon dit zeggen na een gezellige Vaassen Celebrates Disco, waarop de aanwezigen los gingen op de muziek van Step the Gap XL en DJ Hilco, waarna een ramvolle tot feesttent omgebouwde sporthal van dorpscentrum De Wieken genoot van de Nunentaler Schürzenjäger met een gastoptreden van Immer Hansi. De Duitstalige meezingers werden uit volle borst meegeschreeuwd en de gezichten van al die mensen straalden van geluk. Sommigen konden ook nog eens met een originele vlag van Immer Hansi naar huis.

Ook voor de honderden medewerkers waren het heerlijke dagen, waarop uitgebreid kon worden bijgepraat door mensen die elkaar door Corona al lang niet meer hadden gezien. Het paste bij de uitgelaten stemming die beide evenementen van De Rossumdaerpers in oktober 2022 hebben gekenmerkt.

 

Rossumkoerant

Voorkant Rossumkoerant

Volg ons!

x round   

Snel naar...

Wil je gelijk naar de meest bezochte pagina's van onze vereniging, klik dan snel op een van de volgende mogelijkheden.

Fotos

Kijk hier hoe het feest bij en door ons wordt gevierd.

Programma

Ons programma van carnaval? Die kan je hier vinden.

Facebook

Meer foto's bekijken? Er staan er nog veel meer op onze Facebookpagina.