Ter gelegenheid van het jubileum werd er tijdens het Openingsbal der Rossumdaerpers door de DJ’s zelfs een tijdmachine in werking gezet waaruit enkele oude knallers te voorschijn kwamen. Het was één van de bijzondere momenten van het eerste grote avondfeest van carnaval 2023 waar genieten met hoofdletters werd geschreven.

230218zaav

Carnaval 2023 is knallend begonnen met een spetterend openingsbal. Nadat de DJ’s Remco en Laurens de feestvierders al snel in de juiste stemming hadden gebracht, waren De Gebroeders Rossig de eerste gastartiesten van de avond. Natuurlijk kwam de Ali Express weer voorbij, maar gingen de mensen ook links, rechts en door de knieën. Maar niet alleen hun eigen hits kwamen aan bod, ook de grootste feesthits aller tijden werden door de heren in hun eigen versie ten gehore gebracht.  Het was dus niet eens nodig om Hallo allemaal te zeggen, want het feest was binnen de kortste keren naar de hoogste hoogten gebracht.
Tegelijkertijd ging het feest ook in het partycafé helemaal los, waar Quint zijn optreden van de middag nog eens dunnetjes overdeed. De meest bekende nummers uit het Nederlandstalige repertoire kwamen voorbij, waarbij uit volle borst werd meegezongen door de aanwezigen die zeker zo’n mooie avond beleefden als degenen die in de hoofdzaal waren gebleven.
Maar wie dacht dat meer spektakel niet mogelijk was, had buiten Alex gerekend. Ook bij zijn zevende bezoek aan De Rossumburcht bracht hij de feestvierders in vervoering. Natuurlijk kwam zijn ‘Jij bent veel te mooi’ langs en zijn ‘Bossie rooie rozen’, maar ook met vele andere nummers kreeg hij de weer uitpuilende zaal mee. Zo werd het na twee lange jaren met Corona een avond om nooit te vergeten. Voor enkele aanwezigen al helemaal, want zij vielen in de prijzen als de mooist verkleedde acts. Eerste werd de Indiaan van Remko van der Haar, tweede was voor De Kelder als zeemeerminnen en zeemeermannen, terwijl Mauro Rodijk met de derde prijs naar huis ging voor zijn variatie op Tinder.

Rossumkoerant

Voorkant Rossumkoerant

Volg ons!

x round   

Snel naar...

Wil je gelijk naar de meest bezochte pagina's van onze vereniging, klik dan snel op een van de volgende mogelijkheden.

Fotos

Kijk hier hoe het feest bij en door ons wordt gevierd.

Programma

Ons programma van carnaval? Die kan je hier vinden.

Facebook

Meer foto's bekijken? Er staan er nog veel meer op onze Facebookpagina.