De kindermiddag was er één waarbij het genieten van de jongste Rossumdaerpers van hun gezichten was te lezen. Zij straalden tijdens het feest dat voor elk wat wils te bieden had.

230219sterre

De zondag is altijd de dag van de tegenstellingen voor het Prinselijk paar, want in de ochtend gaan zij altijd naar Apeldoorn om daar de plaatsgenoten te bezoeken die in het ziekenhuis liggen. Dat was ook nu weer het geval met een bezoek aan Gelre en aan Randerode. Het waren de plekken waar de dankbaarheid voor hun komst groot was.
Daarna volgt direct de overgang naar de jongste inwoners van Rossumdaerp en wijde omgeving, want voor hen stond de kindermiddag op het programma. Het was bijzonder om te zien dat De Rossumburcht weer afgeladen vol was met de jongste feestvierders die werkelijk prachtig verkleed waren. Zij konden genieten van optredens van Tommie en Sofie, die een afwisselend programma boden. Verder gaf Sterre Koning acte de presence met een uitstekend optreden waarbij ook de kinderen betrok. Eén mocht er zelf op het podium komen om met haar mee te zingen. Het was voor de meesten ook speciaal, want de ouderen bevonden zich in het ook al volle partycafé waar de stemming er de hele middag inbleef.
Tevens was het een moment voor enkele prijsuitreikingen. Zo mochten de drie winnaars van de kleurplaatwedstrijd in de Rossumkoerant naar de bühne komen, waarna het tijd was om bekend te maken wie de JBL speakers krijgt als beloning voor de mooist versierde tuin, balkon, woning of straat. De Speulbrink met de vrolijke binnentuin krijgt er één, net als De Pirk en de familie Hagen van de Jasmijnstraat.

Agenda

10 t/m 14 februari 2024
CARNAVAL

Volg ons!

   

Snel naar...

Wil je gelijk naar de meest bezochte pagina's van onze vereniging, klik dan snel op een van de volgende mogelijkheden.

Fotos

Kijk hier hoe het feest bij en door ons wordt gevierd.

Programma

Ons programma van carnaval? Die kan je hier vinden.

Facebook

Meer foto's bekijken? Er staan er nog veel meer op onze Facebookpagina.