Carnavalsvereniging De Rossumdaerpers heeft met ontsteltenis kennis genomen van het overlijden van Hans Bourgonje. Hij was al meer dan 35 jaar een vaste medewerker van onze club en iemand op wie we steevast konden rekenen.

IMG 20230403 WA0004

Hans raakte samen met zijn vrouw Rikie betrokken bij De Rossumdaerpers toen eerst zijn schoondochter en later zijn dochter Prinses werden. Loes vervulde die functie in 1986 aan de zijde van Prins Remmelt I en Renate in 1989 samen met Prins Jan III. Sindsdien was Rikie decennia een vaste waarde bij de Hofdames en Hans niet alleen een drijvende kracht bij het opbouwen en afbreken van de zaal, maar ook bij de wagenbouwcommissie. Daarmee was hij één van de mensen voor wie carnaval veel, veel meer was dan alleen vier dagen. Voor hem ging dat het hele jaar door.

De laatste jaren moest hij het doen zonder Rikie, maar de bijgevoegde foto laat zien hoe zeer hij nog genoot van De Rossumdaerpers en De Rossumdaerpers van hem. Velen zullen hem dan ook intens missen. Op deze plek willen het bestuur en leden van De Rossumdaerpers zijn kinderen Hans, Karin en Renate, hun partners, kinderen, overige familieleden en alle andere naasten in deze moeilijke tijd heel veel sterkte wensen.

Rossumkoerant

Voorkant Rossumkoerant

Volg ons!

x round   

Snel naar...

Wil je gelijk naar de meest bezochte pagina's van onze vereniging, klik dan snel op een van de volgende mogelijkheden.

Fotos

Kijk hier hoe het feest bij en door ons wordt gevierd.

Programma

Ons programma van carnaval? Die kan je hier vinden.

Facebook

Meer foto's bekijken? Er staan er nog veel meer op onze Facebookpagina.