Omdat mensen vaak denken dat er op hun zolder geen bijzondere zaken kunnen liggen, brengen we hier de foto van een kaartje voor de Rosen Montag met De Havenzangers in 1985. Die zal vanaf 11 november te zien zijn op de expositie in Museum Vaassen Historie over de geschiedenis van carnaval in het dorp, want ook kleine zaken kunnen bijzonder zijn. Misschien hebt u een kaartje voor een avond in 1979? Of wat denken van een medaille als best verkleedde in 1994? Of misschien stiekem een glas van een oktoberfeest in 2003 ‘per ongeluk’ meegenomen?

220516 expositie

Oók dergelijke zaken kunnen voor mensen mooi zijn om te zien, waardoor we iedereen oproepen om leuke, speciale of droevige zaken aan te dragen zodat het écht een expositie wordt van Vaassenaren voor Vaassenaren. De Rossumdaerpers is er immers superblij mee dat het jubileumjaar op 11 november wordt geopend met de expositie. Daarvoor roept de vereniging hulp in van de mensen uit de wijde omtrek. Als iemand iets bijzonders heeft, neem dan a.u.b. contact op en geef dit ter bruikleen, zodat belangstellenden hiervan straks kunnen genieten.

Namens de vereniging proberen Jan Casteel, Jan van Bussel en Jan Leerkes zo veel mogelijk spullen te verzamelen. Dus mocht u iets op zolder hebben liggen, in een doos hebben gestopt of misschien in de kamer hebben hangen en denken: dat kan interessant zijn, neem a.u.b. contact op via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of rechtstreeks met één van de genoemde mannen.

 

Rossumkoerant

Voorkant Rossumkoerant

Volg ons!

x round   

Snel naar...

Wil je gelijk naar de meest bezochte pagina's van onze vereniging, klik dan snel op een van de volgende mogelijkheden.

Fotos

Kijk hier hoe het feest bij en door ons wordt gevierd.

Programma

Ons programma van carnaval? Die kan je hier vinden.

Facebook

Meer foto's bekijken? Er staan er nog veel meer op onze Facebookpagina.