Het bestuur en leden van CV De Rossumdaerpers zijn geschokt na het overlijden van onze oud-Prins Robert II. Robert Dijkman was samen met Prinses Germa (Barmentloo) voorganger van ons feest in 1999, maar ook daarna bleef hij verbonden aan onze vereniging.

IMG 20230321 WA0000

Hoewel het hart van Robert Dijkman vooral uitging naar KCVO, was hij ook gelieerd aan carnaval. Hij vertelde daarover in 1999: ,,Vroeger ging ik altijd met de voetbal op de zaterdagmiddag en dinsdagavond. Dat deed ik puur voor de gezelligheid. Twee jaar geleden werd mijn zoon Martijn Jeugdprins. Natuurlijk ging ik vanaf dat moment alle dagen en heb met eigen ogen kunnen zien wat voor een leuke club De Rossumdaerpers is.”

Na zijn periode als Prins Robert II bleef hij onze vereniging trouw als lid van het Convent van oud-Prinsen en -Prinsessen. Bij die groep had hij zelfs een jaarlijkse rol, want steevast wijdde hij de uittredende Prins in bij die groep van De Rossumdaerpers. Onze vereniging is hem dank verschuldigd voor zijn aanhoudende bijdrage en trouw. Natuurlijk willen wij zijn vrouw Rita, zijn zoons Jeffrie en Martijn, hun partners, kinderen, overige familieleden en alle andere naasten heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.

Rossumkoerant

Voorkant Rossumkoerant

Volg ons!

x round   

Snel naar...

Wil je gelijk naar de meest bezochte pagina's van onze vereniging, klik dan snel op een van de volgende mogelijkheden.

Fotos

Kijk hier hoe het feest bij en door ons wordt gevierd.

Programma

Ons programma van carnaval? Die kan je hier vinden.

Facebook

Meer foto's bekijken? Er staan er nog veel meer op onze Facebookpagina.