Kerst. De jaarwisseling. CV De Rossumdaerpers snapt als geen ander dat mensen momenteel heel andere zaken aan hun hoofd hebben dan carnaval. Vandaar dat we de leden via deze weg even een geheugensteun willen geven dat zij een mail hebben gehad waarin wordt gevraagd de contributie te betalen.

221222 reminder

Is je mailadres het afgelopen jaar veranderd: zoek dan a.u.b. even contact via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht je niets hebben ontvangen, maar wel lid zijn, kijk dan a.u.b. eerst even in je spambox of de mail daarin terecht is gekomen. Anders vragen we je ook om contact te zoeken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om alles goed te kunnen regelen voor carnaval, is het immers van groot belang dat iedereen uiterlijk in januari betaalt.

We vragen de leden op tijd te reageren, omdat de vereniging een forse wachtlijst heeft en het zou echt zonde zijn als er straks bij carnaval plekken leeg zijn, terwijl mensen die graag met ons willen feesten niet naar binnen kunnen. Voor die mensen op de wachtlijst geldt: vanaf half januari krijgen jullie een mail waarin de kans wordt geboden om (beperkt) toegangsbewijzen te bemachtigen. Daarop komen we natuurlijk ook via de eigen kanalen van Rossumdaerpers terug.

Heb je een andere vraag, dan kunnen leden altijd terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

10 t/m 14 februari 2024
CARNAVAL

Volg ons!

   

Snel naar...

Wil je gelijk naar de meest bezochte pagina's van onze vereniging, klik dan snel op een van de volgende mogelijkheden.

Fotos

Kijk hier hoe het feest bij en door ons wordt gevierd.

Programma

Ons programma van carnaval? Die kan je hier vinden.

Facebook

Meer foto's bekijken? Er staan er nog veel meer op onze Facebookpagina.