Rosen Montag bij De Rossumdaerpers is al decennia een, zo niet hét hoogtepunt van carnaval en daarop was ook de versie van 2024 geen uitzondering. Na een spetterende middag volgde ook een heerlijke Hollandse Avond met onder meer gastoptredens van John de Bever en Robert Pater.

240212maandag

Nadat het feest onder leiding van DJ Sander Uenk op stoom was gebracht, was het om tien uur voor velen eindelijk zo ver. Al zo vaak hadden feestvierders gevraagd om zijn komst en toen stond de man van ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ dan eindelijk op de bühne der Rossumdaerpers. Die mensen werden niet teleurgesteld. Hij bracht hem niet alleen twee keer, maar toen hij zijn optreden afsloot, mochten er ook verschillende fans bij hem op de bühne komen om zijn ultieme hit mee te zingen met de Brabander.

Daarna knalde het weer door de Rossumburcht bij de entree van Robert Pater toen hij het podium betrad met natuurlijk zijn versie van ‘Gina’. Vervolgens kwamen ook zijn andere nummers voorbij, waarbij menige aanwezige werkelijke elke noot met hem meezong.  Of het ging om ‘Eenzaam en alleen’ of ‘Doe met me wat je wilt’; het sloeg aan. Overigens sloot hij eveneens af hoe hij begon met wat anders dan ‘Gina’.

Natuurlijk mocht ook de verkiezing van de best verkleedde feestvierders niet ontbreken. De Spaghetti Polonaise van de groep Harry Reusink mocht zich de winnaar noemen. Tweede werden de Smurfen en Gargamel van Sem Beekhuis, Demi Beekhuis, Eva Wijngaards, Aron Verbeek, Daniël Verbeek, Mike Stokhof, Nikki Bakker, Esther de Graaf, Anouk Hofma, Stephan Hofman, Esmee van Schoonhoven, Stan Brugman, Wessel Brugman, Jordin Hagen, Thijs Postma, Enzo Slijkhuis en Tim Overheem. Verder was de derde plaats voor de heren van Vandaag Inside van Ricardo, Thomas en Jordi.

Rossumkoerant

Voorkant Rossumkoerant

Volg ons!

x round   

Snel naar...

Wil je gelijk naar de meest bezochte pagina's van onze vereniging, klik dan snel op een van de volgende mogelijkheden.

Fotos

Kijk hier hoe het feest bij en door ons wordt gevierd.

Programma

Ons programma van carnaval? Die kan je hier vinden.

Facebook

Meer foto's bekijken? Er staan er nog veel meer op onze Facebookpagina.