Het prinsenbal der Rossumdaerpers keert in volle glorie terug. Nadat het vanwege Corona niet kon worden gevierd in 2021 en 2022 ontvangen Prins Gertjan I en Prinses Eline I op zaterdag 14 januari eindelijk gasten. Dat is voor de carnavalsvereniging uit Vaassen tevens de eerste eigen activiteit van 2023, want tot die tijd bezoeken de doorluchtige hoogheden natuurlijk al activiteiten van andere organisaties in het dorp en omgeving.

221227prinsenbal

Bij de feestelijke start van een nieuw jaar zorgen niet alleen de bekende DJ’s van de club (Remco en Laurens) voor de stemming, want feestvierders mogen zich ook verheugen op een gastoptreden van Gerben Tijssen; de zingende vrachtwagenchauffeur uit Heerde die al menig feest in deze regio tot bloei heeft laten komen. Tevens komen de eigen dansgardes der Rossumdaerpers in actie. Er is bij de club weer een nieuwe lichting opgestaan en de gardes zijn ook helemaal in het nieuw gestoken.

Iedereen die zin heeft om met de carnavalisten op een vrolijke manier het jaar in te luiden, is vanaf 20.00 uur van harte welkom in het restaurantgedeelte en de Burgemeester Beukezaal van dorpscentrum De Wieken. Nadat het seizoen werd geopend op de Elfde van de Elfde, wordt het Rossumdaerper Prinsenbal een volgende halte op weg naar carnaval dat van 18 tot en met 21 februari plaats heeft. Voor meer informatie daarover kan iedereen terecht op deze officiële internetsite van de club en de sociale media van de vereniging.

 

Agenda

10 t/m 14 februari 2024
CARNAVAL

Volg ons!

   

Snel naar...

Wil je gelijk naar de meest bezochte pagina's van onze vereniging, klik dan snel op een van de volgende mogelijkheden.

Fotos

Kijk hier hoe het feest bij en door ons wordt gevierd.

Programma

Ons programma van carnaval? Die kan je hier vinden.

Facebook

Meer foto's bekijken? Er staan er nog veel meer op onze Facebookpagina.