Het Prinsenpaar en Jeugdtrio der Rossumdaerpers heeft een mooi officieus begin van carnaval beleefd met als start het scholenbezoek, daarna gingen de volwassenen door naar TV Gelderland om vervolgens acte de présence te geven op het gehandicaptencarnaval in Epe.

De dag begon al vroeg voor de doorluchtige hoogheden, want het mag dan scholenbezoek heten, zij kwamen als eerste samen bij kinderopvang Nijntje. Daar begon het feest al om daarna in volle hevigheid door te gaan in De Krugerstee, De Gerardus Majella, De Sprenge en tot slot de Sterrenschool Geerstraat, waar dankzij de Jeugdprinses deze keer ook een mooi carnaval op het programma stond.

Voor de volwassenen volgde hierna een ander hoogtepunt, waar het Prinsenpaar nog lang aan zal denken, want zij waren te gast in De Week van Gelderland van TV Gelderland. En het was helemaal niet druk voor Remko I en Ellen I… Aan het begin van de avond togen zij vervolgens naar Epe, waar zustervereniging De Darpspompers al vele jaren een carnaval houdt voor de gehandicapten.

Voor zowel het Prinsenpaar als het Jeugdtrio werd de officieuze aftrap van carnaval 2024 afgesloten in het inmiddels weer tot Rossumburcht omgebouwde feestpaleis waar de komende dagen de spreekwoordelijke pet tegen de zolder gaat. Dat deden zij natuurlijk samen met de medewerkers der Rossumdaerpers.

Rossumkoerant

Voorkant Rossumkoerant

Volg ons!

x round   

Snel naar...

Wil je gelijk naar de meest bezochte pagina's van onze vereniging, klik dan snel op een van de volgende mogelijkheden.

Fotos

Kijk hier hoe het feest bij en door ons wordt gevierd.

Programma

Ons programma van carnaval? Die kan je hier vinden.

Facebook

Meer foto's bekijken? Er staan er nog veel meer op onze Facebookpagina.