De stralende gezichten van de feestvierende kinderen waren het meest indrukwekkend van een middag vol leut en vertier voor de jongste Rossumdaerpers. Zij sprongen, zij zongen en genoten.

240211zomi

De zondag is altijd de dag van de tegenstellingen voor het Prinselijk paar, want in de ochtend gaan dat altijd naar Apeldoorn om de plaatsgenoten te bezoeken die in het ziekenhuis liggen. Dat was ook nu weer het geval met een bezoek aan Randerode. Het begon echter in De Speulbrink, waar Prins Remko I en Prinses Ellen I een bekende van de laatstgenoemde met een bezoek vereerden. Het zijn steevast de plekken waar de dankbaarheid voor hun komst groot was.


Daarna volgt direct de overgang naar de jongste inwoners van Rossumdaerp en wijde omgeving, want voor hen stond de kindermiddag op het programma. Het was bijzonder om te zien dat De Rossumburcht weer afgeladen vol was met de jongste feestvierders die werkelijk prachtig verkleed waren. Zij konden genieten van Jeroen’s Jeugdshow, die de kinderen op een meer dan uitstekende wijze betrok bij zijn optreden. Verder was er de Kidshitz DJ Show die ervoor zorgde dat de jongste feestvierders meeschreeuwden met de muziek van de bij zo bekende hits. Ze waren ook eens echt onder elkaar, want vele van de ouderen bevonden zich in het ook al volle partycafé waar de stemming er de hele middag in bleef met de zogenaamde Papa Disco.


Tevens was het een moment voor enkele prijsuitreikingen. Zo mochten de drie winnaars van de kleurplaatwedstrijd in de Rossumkoerant naar de bühne komen. De gelukkigen waren deze keer Cato van Winsen, Dani Hamer en Shardee Dokter.

Rossumkoerant

Voorkant Rossumkoerant

Volg ons!

x round   

Snel naar...

Wil je gelijk naar de meest bezochte pagina's van onze vereniging, klik dan snel op een van de volgende mogelijkheden.

Fotos

Kijk hier hoe het feest bij en door ons wordt gevierd.

Programma

Ons programma van carnaval? Die kan je hier vinden.

Facebook

Meer foto's bekijken? Er staan er nog veel meer op onze Facebookpagina.