Wat ervan werd verwacht, kwam ook uit: Rosen Montag bij De Rossumdaerpers blijft een topfeest met meezingen (of schreeuwen), hossen, springen en vooral genieten. Nadat de poorten open gingen startte het meteen en werd ook een avond om nooit te vergeten.

230221maav

Rosen Montag is sinds De Havenzangers een begrip bij De Rossumdaerpers. En dat is ook nog steeds het geval bij de Hollandse Avond met deze keer Raymon Hermans en Xander de Buisonje. Ook al was er een aanslag op velen gepleegd door de intense middag, de feestvierders gingen vrolijk verder waar zij om zes uur in de middag waren geëindigd. DJ Sander bracht de sfeer al snel terug met de grote krakers uit heden en verleden, waarna het de beurt was een Raymon Hermans. De Brabander had niet alleen zijn eigen nummers, maar zorgde zeker ook met bekende knallers voor stemming en sfeer.  Tegelijkertijd ging het in het Partycafé los met DJ Roel Staarink en Gerard Palts. Dat alles gebeurde natuurlijk met enkele gastverenigingen in de zaal:  De Grasvreters, carnavalssociëteit ’t Sleutelveugeltjen (beiden uit Apeldoorn), De Dwarsliggers uit Eerbeek en de Iesselzotten uit Olst.
Daarna was het de beurt aan het hoogtepunt van de avond: de rasartiest: Xander de Buisonje. Hij maakte er een spetterend optreden van, waarbij hij schuifelde met menige Rossumdaerper, Prinses Eline bij hem achter de piano mocht zitten en ook enkele van zijn topnummers uit de Vrienden van Amstel LIVE! voorbij kwamen. Vandaar dat er vooral vrolijke, gelukkige gezichten te zien waren in De Rossumburcht. De avond werd nog eens extra goed gemaakt voor de mooist verkleede aanwezigen, want zij mochten nog een prijs ophalen bij de Prins en Prinses. De eerste was voor de Horrorclowns van de vriendinnen van de Prinses, de tweede voor de Imker van Henny Reusink en camouflage van Koen Wegerif eindigde als derde.

Bestel kaarten

23 flyer oktoberfeest

Agenda

14 oktober 2023
Bier und Weinfest

10 t/m 14 februari 2024
CARNAVAL

Volg ons!

   

Snel naar...

Wil je gelijk naar de meest bezochte pagina's van onze vereniging, klik dan snel op een van de volgende mogelijkheden.

Fotos

Kijk hier hoe het feest bij en door ons wordt gevierd.

Programma

Ons programma van carnaval? Die kan je hier vinden.

Facebook

Meer foto's bekijken? Er staan er nog veel meer op onze Facebookpagina.