,,Tot volgend jaar.” De slotwoorden van Vieze Jack waren tekenend. Ook zijn vierde optreden op de bühne der Rossumdaerpers was weer een doorslaand succes. Met die woorden gaf hij aan graag terug te willen keren.  Ooit stonden De Havenzangers 29 keer in De Rossumburcht. Maar… Wie weet gaat Vieze Jack dat record ooit nog eens breken. Dus fluisterend zeggen ook wij: ,,Tot volgend jaar.”

230219viezejack

Vieze Jack mag Vaassen zien als zijn favoriete plek om op te treden, die liefde is wederzijds, want de jonge Rossumdaerpers hebben hun held ook in hun hart gesloten. Nog voor de zanger begon op te treden, waren de tieners in gespannen afwachting. Hoewel zij al volop aan het springen waren, was de opluchting van de gezichten te scheppen toen de rasartiest de bühne betrad met zijn Jacketietas. Het werd vanaf de eerste seconde een meer dan fantastisch spektakel, waarvan de aanwezigen overduidelijk genoten.
Natuurlijk haalde uitgerekend Vieze Jack oud-Prinses Margo naar boven om haar door de zaal te laten toezingen op haar verjaardag. Het was een typisch voorbeeld van de warme band tussen de artiest en verschillende mensen bij onze vereniging.
Maar de rasartiest was amper van de bühne verdwenen of daar werd hij al opgevolgd door Feestnation; het duo dat een geheel eigen draai heeft gegeven aan carnaval. De toeter op de waterscooter kan dus ook heel rustig gebracht worden, maar het was voor de jonge feestvierders vooral een afmattende springpartij. Alleen het kijken naar de hossende massa was bij wijze van spreken al vermoeiend.
Natuurlijk werden ook de mooist verkleedde feestvierders gehuldigd. De eerste prijs was voor De Biggetjes van De Meiden. Die groep bestaat uit Jeanine, Doreen, Eileen, Jelena, Rachel, Tamara, Rianne en Laurie. Tweede werd het eerste zaalvoetbalteam van KCVO als bananen. Als derde eindigde  Het Waterhoofd van Melanie Schoenmaker en Jessie Bax.

Rossumkoerant

Voorkant Rossumkoerant

Volg ons!

x round   

Snel naar...

Wil je gelijk naar de meest bezochte pagina's van onze vereniging, klik dan snel op een van de volgende mogelijkheden.

Fotos

Kijk hier hoe het feest bij en door ons wordt gevierd.

Programma

Ons programma van carnaval? Die kan je hier vinden.

Facebook

Meer foto's bekijken? Er staan er nog veel meer op onze Facebookpagina.