Beide dansgardes der Rossumdaerpers hebben mooie prestaties geleverd bij het dansfestival van De Iesselzotten. De deelnemers kwamen op de derde zondag van januari weer als vanouds uit Salland, Gelderland en Twente en in dat sterke deelnemersveld waren er voor zowel de Diamond Dancers als de Magic Dancers ereplaatsen.

230115dansgardes

De dansmariekes van De Rossumdaerpers kwamen uit in verschillende klassen en daarin lieten ze zich zoals gebruikelijk niet onbetuigd. De Diamond Dancers wonnen bij de gardedans de tweede plaats en bij de karakterdans werden zij vijfde. De Magic Dancers demonstreerden hun kwaliteiten eveneens met een tweede plaats, maar dan bij de jazzdans en zij eindigden als derde bij de gardedans.

De onderscheidingen werden gewonnen in een sterk deelnemersveld, waarbij de meiden het opnamen tegen ‘collega’s’ van vele andere grote carnavalsplaatsen in het oosten van Nederland. Het maakt duidelijk dat de dansmariekes zich moesten meten met groepen die ook groot werden in plaatsen waar carnaval ‘in de genen’ zit en de concurrentie dus groot was. Natuurlijk zijn zij tijdens carnaval van 18 tot en met 21 februari te zien op de eigen bühne der Rossumdaerpers.

Rossumkoerant

Voorkant Rossumkoerant

Volg ons!

x round   

Snel naar...

Wil je gelijk naar de meest bezochte pagina's van onze vereniging, klik dan snel op een van de volgende mogelijkheden.

Fotos

Kijk hier hoe het feest bij en door ons wordt gevierd.

Programma

Ons programma van carnaval? Die kan je hier vinden.

Facebook

Meer foto's bekijken? Er staan er nog veel meer op onze Facebookpagina.