Hoewel carnaval al voorbij is, hebben de dansgardes der Rossumdaerpers net als vorig jaar meegedaan aan het Dynamite Deurzakkers dansfestival in Diepenveen. Daar hebben de Skydancers net als de vorige keer een eerste plaats veroverd. Destijds maakten zij hun debuut op een wedstrijd en nu hebben de meiden die uitstekende prestatie zelfs herhaald.

IMG 20240303 WA0002

Natuurlijk waren ook de Diamond dancers van de partij in Diepenveen en zij pakten twee keer de vierde plaats. Zowel bij de gardedans als de Showdans vielen zij net buiten het podium. Vandaar dat de Skydancers opnieuw de meeste aandacht kregen, want net als vorig jaar kwamen de meiden twee keer op het podium. Met de gardedans vond de jury hen de beste, terwijl zij met de showdans op de derde plaats eindigden op het festival van CV De Deurzakkers uit Deventer.

Dat was niet het enige speciale moment in de historie van De Rossumdaerpers, want er was deze keer het debuut van Nienke de Weerd als solodanseres op een wedstrijd. Zij liet direct een uitstekende indruk achter, want ook zij veroverde direct een prijs. Zij werd derde met haar gardedans.

Rossumkoerant

Voorkant Rossumkoerant

Volg ons!

x round   

Snel naar...

Wil je gelijk naar de meest bezochte pagina's van onze vereniging, klik dan snel op een van de volgende mogelijkheden.

Fotos

Kijk hier hoe het feest bij en door ons wordt gevierd.

Programma

Ons programma van carnaval? Die kan je hier vinden.

Facebook

Meer foto's bekijken? Er staan er nog veel meer op onze Facebookpagina.