Nu carnaval 2024 erop zit, kijken we daarop terug met een ongekend mooi gevoel. Het was een fantastische beleving om Prinsenpaar te mogen zijn van onze mooie vereniging. Wij zijn als mensen gegroeid door alle ervaringen die we de afgelopen maanden hebben mogen opdoen.

240214bedankt

Om zo maar twee voorbeelden te geven. Remko straalt graag zelfverzekerdheid uit, maar erkent dat hij het best spannend vond om voor het eerst het podium van de Rossumburcht te betreden. Voor Ellen was het best een ding dat zij graag haarzelf wilde blijven onder alle aandacht en voor haar gevoel is dat goed gelukt. Daarvoor willen we niet alleen de mensen van De Rossumdaerpers bedanken, maar eveneens onze naasten. Maureen, Niels, onze ouders, de overige familieleden en vrienden hebben ons op alle mogelijk manieren geweldig geholpen om Prinsenpaar te kunnen zijn, maar we hebben óók samen een prachtige tijd beleeft. Die herinneringen koesteren wij de rest van ons leven.

Wij zijn allebei gevoelsmensen. Het heeft ons geweldig goed gedaan om als Prinsenpaar mens te kunnen zijn, maar ook een bijdrage te leveren aan een carnaval waar iedereen zichzelf kan zijn. Ook bij onze club geldt: elk huisje heeft zijn kruisje. Soms pakken dingen anders uit dan gepland, maar dit zal de band niet veranderen die we hebben opgebouwd met de Adjudant Erwin, de Raad van Elf, narrinnen en al die anderen. Wij hebben immers alle medewerkers genoemd in onze proclamatie, want we willen hen allemaal heel graag bedanken. Zonder hen is er niets.

Die medewerkers zorgden ervoor dat we bijzondere dingen hebben mogen doen voor andere mensen. Wij hadden ons verheugd op het ziekenbezoek, maar dat was nog indrukwekkender dan we hadden gedacht. Natuurlijk is feesten geweldig en hebben veel mensen een heerlijke tijd bij onze club, maar tijdens die bezoeken merkten we dat het écht iets heeft betekend dat wij namens onze club bij hen zijn geweest.

Daarmee hebben we op een heel intense manier mogen ervaren dat carnaval in ons dorp van Vaassenaren voor Vaassenaren is. Dus ook een woord van dank voor de deelnemers aan de optocht en de feestvierders. Het maakt ons trots dat wij jullie Prinsenpaar mochten zijn, maar willen iedereen tegelijkertijd ook meegeven: ben vooral trots op jezelf zoals je bent. Want wij hebben heel mooie mensen mogen ontmoeten. Daarvoor een welgemeend dankjewel aan iedereen.

Prins Remko I en Prinses Ellen I

Rossumkoerant

Voorkant Rossumkoerant

Volg ons!

x round   

Snel naar...

Wil je gelijk naar de meest bezochte pagina's van onze vereniging, klik dan snel op een van de volgende mogelijkheden.

Fotos

Kijk hier hoe het feest bij en door ons wordt gevierd.

Programma

Ons programma van carnaval? Die kan je hier vinden.

Facebook

Meer foto's bekijken? Er staan er nog veel meer op onze Facebookpagina.